ПЪТЕКАТА НА ЖЕЛАНИЯТА или ДА ДОКОСНЕШ БОГА

Уважаеми Учстнико,

Добре дошъл в играта „ПЪТЕКАТА НА ЖЕЛАНИЯТА или ДА ДОКОСНЕШ БОГА“!

Във всеки приказен сюжет е заложен мигът на озарението, където се случват необичайните неща, магичните явления, потайностите на невидимото. Точно този миг пресреща уж обикновения герой с онази висша сила, коят се явява чрез необикновен предмет, вълшебно място или магичен персонаж. Тогава, героят получава дарбата да завихря времената и да случва събития в пространствата. Ако се замислим, как става това  в приказките, ще се удивим, че героят сам предизивиква магичното към себе си. Въвел е в действие волята, превръщайки я в намерение, а то – намерението, му дава силата да променя едни житейски ситуации към други – по-добри такива. 

Уважаеми Участнико, приеми участта да бъдеш мой гост в играта и въведи намерението си в действие. Погледни и на собствените си Желаниията, като на магичен инструмент за общуване с божествения мир.

Тази игра е чудесен пример, как една обикновена туристическа разходка може да се превърне в необикновен начин да се преживее сбъдването на едно желание още преди то да е навлязло в материалните си проявления.  Играта ще отвори широко прозореца на смелите фантазии и фината сензорика, през които ще изплуват героите на не съвсем осъзнантите ни пожелания.

Играта е разделена в три етапа, облечени в сценарий, който се опира на културно-историческите акценти на района.

1. „Пътеката на Желанията“ към Устинския водопад ще изведе жизнения път на личното Желание до селенията на боговете.

2. В енотеката на Вила Устина „Богът в Чашата“ ще даде интерпретация на дегустацията, като отношение към течния бог, който се ангажира с нашето Желание.

3. Аудио-визуалното „събуждане“ на крилатите същности от Червената църква ще издигнат участника до неговия личен Бог, защото „да докоснеш Бога“ е…!


Приятна разходка!


ПРОГРАМАТА за 11.04.2021:

ЧАСТ ПЪРВА:

09:30 ч. Сбор на паркинга на винарната „Вила Юстина“ в село Устина.

10:00 ч. Начало на играта и изкачване на Пътеката на Желанията към Устинския водопад. /около 40 мин. спокоен преход в едната посока с три игрови спирки/

12:00ч. Завръщане във винарната „Вила Юстина“.

ЧАСТ ВТОРА:

12:30ч. „Богът в Чашата“ – кратка винена игра в енотеката на „Вила Юстина“ и поздравително онлайн включване на Наталия Воронова – игропрактик към проекта „ИГРИ НА ДУХА“.

13:30ч. Обяд на свободно меню в ресторанта на „Вила Юстина“. /ще получите на електронните си пощи менюто, по което да направите предварителна поръчка/

15:00ч. Теоретично представяне на проекта „ИГРИ НА ДУХА“ и сайта към него в енотеката на „Вила Юстина“. Размисли, коментари, предложения.

ЧАСТ ТРЕТА:

16:00ч. „Да докоснеш Бога“ – завършителна игра при Червената църква до град Перущица. /посвещава се на доц. д-р. Веселина Вачкова – директор на перущинския историчеки музей/


НЕОБХОДИМО Е ДА СЕ ПОДГОТВИТЕ:

  1.  Организирайте транспортирането си до село Устина. При необходимост за съдействие, обърнете към мен.
  2.  Обувки за горска пътека с елемент на изкачване са задължителни.
  3.  Вода и закуска в раничка преди времето за обяд е препоръчително да имате.
  4.  Обядът в ресторанта е на свободно меню, където индивидуалните поръчки ще бъдат направени от Вас предварително.
  5.  Посещението в Червената църква може да бъде платено, затова подгответе в кеш 4лв./човек. Ако групата ни е над 20ч. цената ще е 2лв./човек.
  6.  Групата ще бъде с подчертан туристически уклон. Лично ще представя всеки от Вас. Затова, подгответе си визитки и всякакви други рекламни лозунги!!!

Благодаря, че прочетохте текста докрай и нека Силата на Игрите Бъде с Вас!

От автора-игровод: Арина Христова КаРаИванова


Намери ме…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *