ЕкспериМентална АстроВаканция

Здравейте, Звездобройци!

Благодаря за отзива на моята покана да Ви ползУвам в разработката на нов туристически подход, свързан с игровия елемент  по време на пътуване, както и съпътстващите трансформационни проявления на Местата на Силата. В тази изнесена астро-туристическа програма ще бъдат приложени игропрактики на моята колега от Русия – Наталия Воронова.

1200px-Town_of_Pomorie_aerial_Boby_Dimitrov

МЯСТО: Южно Черноморие с базов лагер в град Поморие, където се намираме аз и игропрактика Наталия Воронова.

ДАТИ: 31 юли – 2 август

ТРАНСПОРТ: Групиране с лични автомобили до Поморие. Пътуванията до някои обекти от Поморие може да става и със включване на моя бус за повече практичност.

БАЗА за нощувките: ИКОНОМ ВАРИАНТ: Семейни хотели „Токалиев“ и „Диана“ в Стария град на Поморие /гледайте синята точка/.

локация

/Не е включена закуска, имат ресторантска част, намират се на 100 метра от плажа, центърът е на 300 метра, има свободен паркинг, моят офис е на 100 метра от двата хотела./

Настаняването е в двойни стаи. Цената на една двойна стая е 50/55лв.     

ВЪЗМОЖНО: Може, също така, да си изберете нещо друго за настаняване, поне сега има голям избор. Давам тези опции, за да сте ми близко, като може да се ползва офисът за лекции и други дейности!

АКЦЕНТИ в програмата:

Петък: Следобедно настаняване и плажуване.

Събота: Пускане по южното Черноморие в контекста на сакралните пространства: Поморийска Храм-гробница и торсионните полета; Остров Свети Иван и мястото на Йоан Предтечовите мощи; Царево и акустирането на Андрей Първозвани; Сливането на река Велека с морето при Синеморец пред профила на Скалната Мумия плюс биринг и плажинг.

Неделя: Плажуване до обяд. Следобяд напускане на хотела и отправяне към други свещенни обекти на Странджа: Голямобуковски манастир Животоприемен Източник с лековития извор и мегалита Марков камък до село Долно Ябълково. От там излизате на пътя за Ямбол и се качвате на магистралата за Пловдив, а аз и Наталия се връщаме обратно.

ПРЕПОРЪКИ: Обувки за туризъм, ранички за носене на вода и леки закуски е добре да си носите!!!

РАЗЯСНЕНИЯ ПО ПРОГРАМАТА ЗА КЛУБА АСТРОЛОГИЯ


Намери ме…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *