БългАрия на КИЛО и МЕТЪР

„Моя БългАрия – Гид“ ПРЕДСТАВЯ проекта: БЪЛГАРИЯ на КИЛО и МЕТЪР

Индивидуални ПътеШествия на КилоМетър до всяка точка на БългАрия

20190416_163602

Чувал си за Тутракан, Дуранкулак или за Мери Члери… или не си чувал за Сърбогъзи, Зетьово  и Пържиграх. Нямаш идея къде се намират, но звучат някак екзотично… Приисква ти се да идеш, но не ти се занимава с това: как да стигнеш, какво да видиш, къде да ядеш, а ако се случи добра компания и да преспиш ;). Тогава се сещаш за най-добрия Буда-Ла на родния баир  /гид, организатор и вдъхновител в пресечена местност/ – а това съм Аз! Забърквам ти всичко гореспоменато по блестящ начин, защото, както казах съм  с БУДнА съвест на тона ЛА.

Казваш кога и с кой ти се пътува, като броят на пътуващите могат да са от 1 до 7, но най-изгодно ще е 7. Возя те с едно от фирмените возила и екскурзоводски те обливам с любопитна информация. Цялото туристическо приключение се изчислява на автомобил/ван за километър пробег на стойност, като за трансферна услуга. Сума се поделя между всички пасажери, ако, разбира се, не си решил да ги почерпиш! ВАЖНО: Плащаш на финаЛА! За идеи на маршрути виж тук.

ПРИМЕР в 5 СТЪПКИ:

СТЪПКА 1: Споделяш ми, че ти се ходи до село с чудното име, например, Нова Надежда.

СТЪПКА 2: Аз ти правя програмата „къде, какво и как“, като приблизително изчислявам километрите от старта до финала /Пловдив – Нова Надежда – Пловдив/. В този случай са точно 200.

Между другото, в землището на селото има праисторическа селищна могила с артефакти без аналог, а околностите изобилстват от обекти на Култ и Ура.

СТЪПКА 3: Ти одобряваш, насрочваш дата и си събираш компания до 7 човека всички заедно.

СТЪПКА 4: След като успешно се завърнем, заплащаш 200 км. пробег по 0,70 лв. /по фирмената тарифа за трансфер с бус/ = 140 лв., което разделено на 7 човека = 20 лв. на човек!

СТЪПКА 5: Сега вече се мериш в Мери Члери с проекта БЪЛГАРИЯ на КИЛО и МЕТЪР.


Намери ме…

1 коментар за БългАрия на КИЛО и МЕТЪР

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *